به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت نوزدهمین سالگرد شهادت امیر شهید علی صیاد شیرازی ظهر دوشنبه در مرکز همایشهای دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
جانشین ارشد نظامی ارتش در استان همدان در این مراسم با بیان اینکه زبان از سخن گفتن در مورد شهید صیاد شیرازی ناتوان است، گفت: همه ما آرزوی درک اصحاب ابی عبدالله را داشتیم اما آنچه مسلم است تمام این موارد در وجود شهدایی که در شرایط بسیار سخت از این مرزوبوم دفاع کردند، وجود دارد.
احمد خدایی با یادآوری رشادتهای رزمندگان دوران دفاع مقدس، عنوان کرد: نه تنها در دوران ۸ سال دفاع مقدس یک وجب از خاک کشور کم نشد که به اقتدار ایران اسلامی اضافه شده و با وجود هجمه بسیار به برکت خون شهدایی همچون شهید صیاد شیرازی افتخارات بسیاری برای کشور حاصل شده است.
وی اقتدار و امنیت پایدار در کشور را حاصل مجاهدت و جان فشانی شهدا و ایثارگران دانست و گفت: اگر با وجود هجمههای فراوان جزء عزت و اقتدار نمیبینیم به دلیل خون شهداست که همه وامدار آنها هستیم.
وی با اشاره به افتخارآمیز بودن حضور امیر بختیاری در این مراسم، ابراز امیدواری کرد: همواره ادامه دهنده راه شهدا باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز میزبانی مراسم گرامیداشت بزرگمردی نام آشنا همچون صیاد شیرازی را افتخاری ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی همدان دانست و افزود: شهید صیاد شیرازی از دوران اول جنگ به عنوان یک ارتشی دلاور در صحنه نبرد حضور داشت و همواره مشوق نوجوانان و جوانان در دفاع از کیان این مرزوبوم بود.
سید حبیب الله موسویبهار با اشاره به اینکه شهید صیاد شیرازی تمام عمر خود را در راه مجاهدت برای خدا سپری کرد، اظهار داشت: شهید صیاد شیرازی درجات عالی را به سرعت طی کرد و برای متلاشی کردن خیانتهای نیروهای متوهم منافقین اقدامات موثری انجام شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه از برگزاری مراسم بزرگداشت بزرگان این سرزمین با هدف انتقال مفاهیم و تاریخ درخشان به نسل جدید استقبال میکند، گفت: متاسفانه ایران اسلامی یکی از عناصر مهم خود را از دست داد.
موسویبهار عنوان کرد: ما دانشگاهیان همواره مفنخریم که اقدامات علمی خود را در سایه حمایت و دلاورمردی دلاورمردان این سرزمین انجام میدهیم.
همرزم شهید صیاد شیرازی نیز با اشاره به خاطراتی از اولین ملاقات با شهید صیاد شیرازی گفت: بعد از انتخاب فرمانده جدید نیروی زمینی نظامی از جوان بودن وی و انتخاب افسری پایینتر از دیگر افسران به مقام فرماندهی نیروی زمینی متعجب شدم.
امیر سرتیپ مسعود بختیاری افزود: زمانیکه شهید صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی شد دشمن تا ۱۰ کیلومتری اهواز مستقر شده بود و باید با بنیه ۱۴ سال خدمت، افراد را برای اخراج دشمن هدایت میکرد.
همرزم شهید صیاد شیرازی با اشاره به ابعاد مختلف زندگی شهید صیاد شیرازی، از اعتماد به نفس خاص، مدیریت نظامی و فرمانداری ویژه شهید صیاد شیرازی یاد کرد و گفت: وی که در سی و ۴۰ سالگی این مسوولیت را پذیرفت میتواند سرمشق و الگویی ارزشمند برای نسل جوان باشد.
وی راز ماندگاری شهید صیاد شیرازی را در فرم شخصیت، منش، آرامش باطنی، توکل بر خدا، اعتقاد به کار، بنیه علمی، مدیریت، اعتقادات و باورها و مشورت گرفتن و تصمیم گیری مشارکتی و اجرای قاطعانه دانست و گفت: متانت، وقار، گذشت، تفکرات مذهبی عمیق، برنامهریزی دقیق و پیگیری وی باعث شد همه خدمت گذاران به توانمندیهای شهید صیاد شیرازی اعتراف کنند.
سرتیپ بختیاری با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی ضمن آشنایی با ادبیات ارتش و سپاه برای استفاده بهینه از این دو نیرو تلاش کرد از آراستگی ظاهری شهید صیاد شیرازی، اعتقاد به شغل و رسالتش و بی نیازیش به جهان یاد کرد و گفت: سازماندهی از مشخصات بارز مدیریتی وی بود.
وی یکی از اقدامات شهید صیاد شیرازی را ایجاد هیئت معارف جنگ برای انتقال معارف و خاطرات جنگ و شناخت عملیاتی و تفسیر جنگ دانست و گفت: تجلیل مردم عادی از شهید صیاد شیرازی در مراسم خاکسپاری وی نشاندهنده جایگاه این قهرمان ملی است.
در پایان این مراسم از امیر سرتیپ مسعود بختیاری تجلیل شد.
نظر شما